Qui sóc?

.Mestre d'ed. física. .Tècnic d'esport base.

dimarts, 29 de maig del 2012

Un estil de vida!

És important que per a la transmissió dels valors que proporciona el món de l'esport, hi hagi al darrere una família, uns entrenadors, tècnics... que ajudin a assolir-los. Que ens ajudin a entendre què representa tot plegat!!

Aquesta és la principal porta d'entrada a un món fantàstic, a un estil de vida que ens acompanyarà sempre. Entendre la vida des del respecte, la tolerància, l'esforç, el companyerisme... Això és l'esport, i així el van voler concebre en el moment en que van recuperar les primeres olimpíades de l'època moderna, quan sota la presidència de Demetrius Vikelas primer i substituït després per Pierre de Coubertin, ( que ha passat a la història com el pare de l'olimpisme), es van concebre amb la intenció no només de fer un esdeveniment internacional i competitiu, sinó de recuperar  catorze segles després els antics jocs de la Grècia clàssica amb l'esperit de " contribuir a la construcció d'un món millor i més pacífic i d'educar a la joventut a través de l'esport practicat sense discriminació de cap classe i dins l'esperit de la comprensió mútua, amistat, solidaritat i joc net". "

I quina manera més adient hi pot haver que construir un món millor a partir de valors com l'esforç, el sacrifici, la perseverança, la tolerància, la fortalesa... Valors que ens han d'ensenyar a lluitar pel que volem, a pesar dels pesarsEl vídeo PANYEE FC és un reflex de tot això. Com la il·lusió i el treball conjunt poden moure muntanyes. I com aquests èxits es poden aplicar perfectament en el nostre dia a dia.



En resum: la il·lusió, l'esforç, la constància mouen muntanyes en tot allò que ens proposem. Ells hi van creure...i tu? Fes esport, practica'l, viu-lo! fes-lo viure!! i... "guanyaràs".

1 comentari: