Qui sóc?

.Mestre d'ed. física. .Tècnic d'esport base.

dilluns, 18 de juny del 2012

Esport, Valors i esperit de superació

A l’entrenament, un sempre busca els seus límits.  Volem ser millors, busquem millorar. Aquesta és la única via per assolir objectius, o si més no per apropar-nos-hi. Però no sempre és fàcil. Cada dia trobem noves dificultats i aquí és on hi ha el vertader aprenentatge, buscar la manera de sortejar-les i sobreposar-nos a cada situació. Així és com es guanya. A l’esport ser millor requereix fortalesa física, però sobretot mental, requereix un dels valors més especials, ESFORÇ.
Però l’esforç per si sol no és suficient si al darrere no hi tenim tenacitat, perseverança. No n’hi ha prou en desplegar la teva força física o mental per vèncer o aconseguir quelcom sobreposant-se a les dificultats. Per a que sigui més efectiu un ha de ser ferm en les seves opinions, en els seus propòsits.  Ha de ser algú que difícilment desisteixi d’allò que pensa o vol fer. Ha de persistir sense cansar-se mai, sent constant. Però també ha de ser algú que sap escoltar a aquells que realment el volen ajudar.
D’aquesta manera un és capaç d ‘aconseguir el que es proposi, encara que sembli que és impossible. Res ho és si un ho creu de veritat. Però s’ha de treballar. Hem de posar-hi aquests ingredients i no defallir en l’intent. Difícilment les coses surten a la primera, tot seria massa fàcil.
El següent video és un exemple de tot l’esmentat. No és de caire esportiu, però el missatge que dóna és universal. Tu t’hauries rendit? O hauries actuat igual? Ànims, tota idea, tot objectiu per petit que sigui et pot conduir a llocs meravellosos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada